Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 1 de juny de 2023 | 08:21 |

Una oportunitat per jugar amb els creadors dels jocs

Imatge CAE

16/3/2014

 

 

El Tast de jocs portarà a Manresa, de la mà dels seus creadors, alguns dels darrers jocs que han sortit al mercat. Dissabte, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, Perepau Listosella presentarà dues de les seves darreres creacions: 1911. Amundsen vs Scott i 1, 2, 3 Ahora me ves. El primer és un joc per a dues persones que reprodueix la cursa entre aquets exploradors per arribar primer al Pol Sud. El segon és un divertit joc de taula on els animals es dediquen a jugar a cuca amagar.

 

 

Diumenge matí serà el torn de Singular Games que presentaran la seva creació Som el que decidim. La consulta en joc, un joc de taula on l'objectiu és aconseguir fer la consulta per la independència de Catalunya, superant totes les dificultats que puguin aparèixer en aquest procés. A partir de 2/4 d’1, representants de diferents partits polítics de la ciutat s’enfrontaran entre ells en aquest joc.També diumenge, però a la tarda, el Club del Joc del CAE presentarà el joc Manresa 1724, reconstruïm la ciutat cremada. Es tracta d’un joc creat per al Museu Comarcal de Manresa i que està ambientat en les tasques de reconstrucció de la ciutat de Manresa una vegada acabada la guerra de successió.

 


A més a més, dissabte a la tarda, la companyia Juganet portarà els seus carroms i hi ensenyarà a jugar. El carrom és un joc d’habilitat d’origen indi que recorda el billar americà. I dissabte, a les 10 del vespre, la Companyia Llop Teatre farà una partida teatralitzada del joc Els homes llop.