Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 24 de setembre de 2023 | 18:22 |

Un total de 221 persones van participar durant l’estiu en la proposta d’Òrbita Jove i Pack Jove

Imatge CAE

24/8/2023

 

 

- La mitjana de satisfacció dels inscrits als programes és de 4,6 sobre 5

 

Les propostes d’oci d’estiu Òrbita Jove (Ajuntament de Manresa) i Pack Jove (Ajuntament de Vacarisses) van acollir un total de 221 joves que van participar en un programa de caràcter lúdic i que pretén reforçar la participació del sector juvenil de la població.Pel que fa a les enquestes de satisfacció de les famílies dels participants, la nota mitjana ha esdevingut 4,6 sobre 5 amb relació a la qualitat i el desenvolupament de les activitats dutes a terme entre ambdós programes d’oci.


En aquest sentit, l’Ajuntament de Manresa va becar un total de 32 joves perquè poguessin participar en Òrbita Jove tenint en compte que es van haver d’ampliar les places disponibles dins el primer i el segon torn. D’altra banda, a Vacarisses es van ampliar les places a tots els torns de Pack Jove disponibles i, a més a més, es va poder becar internament a un Vetllador amb el suport de l’Ajuntament de Vacarisses.


Els programes d’oci per als joves en què participen els professionals del món del lleure del CAE i La Xarranca tenen la intenció de fomentar la convivència respectuosa i la cohesió social mitjançant el joc i els tallers multidisciplinaris com, per exemple, la sensibilització pel medi ambient, la sostenibilitat i la igualtat. Òrbita Jove i Pack Jove són dues iniciatives ideades i impulsades per ambdós ajuntaments en una clara aposta dels consistoris per fomentar els serveis juvenils.

 

El CAE acomiada així una temporada d’estiu exitosa a l’àmbit dels casals i experimenta un increment notable en la demanda i la participació d’infants i joves en els seus plans d’activitats.