Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 18 de gener de 2022 | 14:45 |

Roger Canyadell guanya el 4t Torneig de Catan del CAE

Imatge CAE

Imatge CAE

Foto final dels participants

29/5/2015

 

 

Roger Canyadell ha estat el guanyador del 4t Torneig de Colons de Catan de Manresa-Dia Internacional del Joc que organitza el Club del Joc del CAE. El segon lloc ha estat per Nereida Berruezo i el tercer per a Cristina Alba. Com a guanyador del torneig, Roger Canyadell s’ha emportat un exemplar del joc “Catan Historias. Los colonos de Europa” cedit per Devir, l’editorial que comercialitza aquest joc a l’estat espanyol i que col·labora en l’organització del torneig. Nereida Berruezo s’ha endut un exemplar del joc Manresa 1724. Reconstruïm la ciutat cremada i Cristina Alba un joc Catan en versió daus. A més a més, el Roger i la Nereida obtenen plaça per participar al “Campeonato Estatal de Colonos de Catan”.

 


L’edició d’aquest any ha comportant un canvi organitzatiu important respecte de les tres primeres. Enguany els participants han jugat 4 partides -2 cada dia- en comptes de les 2 partides de les edicions anteriors. Això ha afavorit la competitivitat i ha afegit més emoció, ja que la classificació final ha fet un tomb en la darrera partida.

 


El torneig s’ha dut a terme els dies 21 i 28 de maig al Cafè del taller i hi han participat 19 persones. Amb aquesta activitat, el CAE s’ha sumat als actes de celebració del dia 28 de maig com a Dia Internacional del Joc.

 


La classificació completa es pot consultar aquí