Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 24 de setembre de 2023 | 18:07 |

Reconeixement dels aprenentatges de l’acció voluntària

Imatge CAE

21/10/2022

 


El divendres, 21 d’octubre, Rosa Porquet ha participat a l’acte de presentació del Catàleg de Competències Clau de l’Acció Voluntària que va tenir lloc a la seu del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.


Aquest document, impulsat des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials, vol posar en valor els aprenentatges i les competències que s’adquireixen en l’acció voluntària. En aquest sentit, per primera vegada, s’agrupen, identifiquen, descriuen i es desenvolupen el conjunt de competències i meta-competències que es posen en joc a l’hora de desenvolupar l’acció voluntària o a l’hora de formar-se per a dur-la a terme.


El CAE, com a escola de formació de voluntariat, ha participat en l’elaboració d’aquest catàleg, aportant la seva experiència i expertesa en la formació de voluntaris i voluntàries.


L’any 1994 El CAE va obtenir el reconeixement d’escola de formació voluntariat per part de l'antic Incavol (Institut Català del Voluntariat) esdeveneint, en aquell moment, la 6a escola reconeguda a nivell català.

 


+ informació