Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 30 de maig de 2023 | 16:48 |

Obertes les inscripcions del 5è Torneig de Catan del CAE

Imatge CAE

4/5/2016

 

 

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per poder participar al 5è Torneig de Colons de Catan –Dia Internacional del Joc- que el CAE organitza els dies 19 i 26 de maig. Les inscripcions s’han de fer a través del formulari que hi ha al web del CAE


El torneig es farà al Cafè del Taller (c/ Sobrerroca, 14) durant dos dijous consecutius, a partir de 2/4 de 10 del vespre. Per facilitar la participació, des del CAE es permet la inscripció d'equips formats per dues persones, una per a cada dia. Les partides seran de 4 jugadors i es faran amb el joc bàsic de Colons de Catan, sense incorporar cap expansió. Seguint amb el model que es va posar en pràctica a la darrera edició, es faran dues partides cada dia, amb una durada màxima de cada partida d’una hora.


El guanyador o guanyadora obtindrà un joc “Los príncipes de Catan” donat per Devir, l’empresa editora del joc a l’estat, que també col•labora aportant els jocs necessaris per fer les partides i altres regals per sortejar entre els participants.


El Torneig forma part de les fases classificatòries del “Campeonato Nacional de Colonos de Catán”. En funció del nombre final de participants al Torneig, els primers classificats obtindran plaça per participar al campionat estatal que es farà el 9 de juliol a Madrid.


Creat a Alemanya per Klaus Teuber, els Colons de Catan van donar peu a un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició al 1995, se n’han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010 el Colons de Catan es va editar en català.


Amb aquesta activitat, el CAE se suma als actes de commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra anualment el dia 28 de maig.

 

 

+ informació i inscripcions