Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 19 de maig de 2022 | 21:19 |

La Setmana de Jocs és fruit d'una àmplia xarxa d'entitats col·laboradores

Imatge CAE

24/8/2018

 

 

La Setmana de Jocs al Carrer no seria possible sense l’àmplia xarxa de suports i col·laboracions que el CAE ha ahant teixint any rere any i que enguany s’ha ampliat amb dues noves incorporacions.


La primera és el Mercat de Puigmercadal que ha impulsat l’espai de joc simbòlic dels aliments que hi haurà a la plaça del mercat de Puigmercadal. La Segona és el LAB 0¬_6 de la Universitat de Manresa, que amb el seu LAB sobre rodes se sumarà a les activitats infantils de la Plaça Major.


Aquestes col·laboracions cal sumar- les a les que ja s’han vingut fent en edicions anteriors: la botiga Abacus Manresa –amb cessió de materials-; la Fundació Ampans i l’Institut Guillem Catà –amb la incorporació dels seus usuaris i alumnes en pràctiques, respectivament, en els equips dinamitzadors-; la Ludoteca Ludugurus –que dinamitza la plaça de la Mel, just al davant de les seves instal·lacions-; el Casal de Joves la Kampana –que enguany organitza els jocs de consola- i Dominique Dumeste (Ludambule) i Mateu Comellas, que un any més seran presents aportant els seus jocs i la seva expertesa lúdica.