Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 19 de maig de 2022 | 19:57 |

La plaça del mercat i el carrer Barreres, nous espais de joc

Imatge CAE

27/8/2018

 

 

La setzena edició de la Setmana de Jocs al Carrer amplia un espai de joc respecte de l’edició anterior. Es passa de 7 a 8 places i espais de joc, dos dels quals són nous o renovats.


El primer d’aquests espais és la plaça del Mercat de Puigmercadal. No és ben bé un espai nou del tot perquè al 2011 ja va acollir jocs tradicionals. Enguany, però, s’ha dissenyat una proposta lúdica molt enfocada al context de la placa: la presència del Mercat de Puigmercadal. La plaça estarà dedicada al joc relacionat amb els aliments. Hi haurà un espai de joc simbòlic, amb botigues, cuines, taules, cadires... i un espai amb activitats manipulatives amb diferents tipus d’aliments. Aquesta és una proposta elaborada i impulsada conjuntament amb el mateix Mercat de Puigmercadal.


L’altre espai de joc és el nou solar obert al final del carrer Barreres. La Setmana de Jocs manté la seva voluntat d’anar incorporant aquests nous espais que van apareixent a la ciutat, perquè molts d’ells poden tenir una finalitat lúdica. Al 2016 ja es va fer el mateix amb l’actual placeta de la Mel. L’espai del Carrer Barreres estarà dedicat als jocs populars i tradicionals i comptarà amb les baldufes del Mateu Comellas.


Aquestes dues places estaran obertes a tots els públics del 4 al 7 de setembre