Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 30 de maig de 2023 | 15:42 |

La Manresa Express del CAE acull una trentena de participants

Imatge CAE

9/5/2023

 

Els tres primers duets classificats van guanyar dinars i vermuts a diferents establiments de la ciutat


L’equip Mit de mollastre va guanyar la novena edició de la competició després de completar la cursa en un temps d’una hora i mitja. Els excampions de les quatre darreres edicions, Anacletos, van aconseguir la segona posició, davant de la parella LoQus amb 10 minuts de diferència

 

 

La Manresa Express del CAE va acollir dissabte 6 de maig la seva novena edició amb un seguit de proves físiques, manuals i mentals al llarg de tota la ciutat de Manresa. Enguany, un total de 13 parelles van participar en la competició, superant les xifres de l’any passat, en què van apuntar-se 11 duets.

El tret de sortida es va donar a la Plaça Europa i, després d’1 hora i 30 minuts de corredisses i trencaclosques, l’equip Mit de mollastre va esdevenir el guanyador de la jornada. Després d’una dura competència, ja que venien de guanyar les darreres quatre edicions, el duet Anacletos va quedar en segona posició amb un temps d’1 hora i 40 minuts. Finalment, el tercer classificat va ser l’equip LoQus parant el rellotge després d’1 hora i 48 minuts.

Pel que fa a les proves, la competició va acollir diferents tipus d’accions, com per exemple la localització dels comerços del Mercat de la Sagrada Família en un plànol en blanc amb adhesius, la realització d’un Bookface (encaixar la portada d’un llibre amb la silueta del participant en una fotografia) a l’Ateneu Les Bases, la recerca de noms de plantes al Viver Serra i un circuit físic al Crossfit Room 5, entre altres proves i ubicacions.

Amb relació als premis, els primers classificats es van endur un dinar de menú per dues persones a PortaFerro; els segons, un vermut a la Rita i dues cerveses a la Taverna dels Predicadors i els tercers un dinar per dues persones a Cal Manel.

Després que la darrera parella arribés al punt de finalització de la prova, es va oferir un pica-pica i entrepans als participants en la mateixa Plaça Europa.

D’altra banda, cal remarcar que l’any que ve es realitzarà el desè aniversari de la Manresa Express i s’espera una edició molt més gran i festiva.

La Manresa Express és una cursa per parelles que s’inspira en el programa televisiu Pekín Express, adaptada i traslladada a la ciutat de Manresa. Les persones voluntàries de l’Equip d’Esplais són les encarregades d’organitzar l’activitat amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, la Fundació La Xarranca, Manresa Jove i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. Paral·lelament, l’equip de voluntàries i col·laboradores particulars va fer possible el desenvolupament de l’activitat.