Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 18 d'octubre de 2021 | 09:58 |

La Kampana ofereix un programa d'activitats gratuït per a joves

Imatge CAE

24/9/2021

 

 

  • Menjar saludable, dansa urbana, tallers de gestió emocional o una exposició de fotos; són algunes de les activitats que El Casal de Joves La Kampana ha preparat per les tardes d’octubre, a banda del servei continu i la programació estable que sempre ofereix.


El Casal de Joves La Kampana ofereix una programació estable d’activitats d’oci i lleure adreçada a adolescents i joves les tardes de dilluns a divendres, així com activitats de caire extraordinari. A més, durant el mes d’octubre, seguiran les activitats de vòlei a la plaça i hi haurà l’exposició de Microrelats i Il·lustracions del concurs de Sant Jordi a Regió7 fins al 29 d’octubre.

Les educadores de La Kampana també han programat uns tallers de cuina saludable i han coordinat un taller de Batchcooking per organitzar els àpats de tota la setmana amb la nutricionista i dietista Anna Vila. Els i les joves també podran participar d'un taller de gestió emocional per a resolució de conflictes a càrrec de SEER, Salut i Educació Emocional.

Totes les activitats són gratuïtes i cal fer reserva prèvia a kampanacasal@gmail.com o al 693926497. També a través del seu compte dInstagram de La Kampana.
 

Des del Casal de Joves La Kampana s’ofereix:

 

  • Una programació àmplia i variada d’activitats destinades al públic adolescent i jove ( a partir de 14 anys).
  • Cessió d’espais per a grups de joves i adolescents que vulguin fer una activitat.
  • Assessorament, acompanyament i dinamització d’activitats proposades pels mateixos adolescents i joves.
  • Un espai relacional públic, fomentador de trobada entre joves, amb connexió a internet gratuïta, taules de ping-pong, ordinadors, jocs de taula, play station i wii.El Casal de Joves la Kampana és un equipament municipal de l'Ajuntament de Manresa gestionat i dinamitzat pel CAE.