Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 18 de gener de 2022 | 14:02 |

La 14a Setmana de Jocs al Carrer arrença amb força

Imatge CAE

Imatge CAE

5/9/2016

 

 

Dilluns 5 de setembre es va donar el tret de sortida de la 14a edició de la setmana de jocs al carrer. Les 6 places de joc que hi havia en funcionament a la tarda –Major, Sant Domènec, Plana de l’Om, Icària-Casal de Joves La Kampana, Música i c/Mel c/ Urgell- no varen parar d’acollir a totes les persones, petits i grans, que hi anaven amb ganes de jugar.D’entre aquestes cal destacar la bona acollida que va tenir la nova plaça de jocs de llançament, situada a la cruïlla del carrer Urgell amb el carrer de la Mel. Aquesta nova plaça va superar el nota la seva capacitat per acollir activitats com ara el llançament d’espardenya, les bitlles catalanes o el llançament de ferradures, a més a més de les baldufes del Mateu Comellas.

 

 

També el vestíbul del Conservatori de Música es va omplir de joc amb l’exposició Jocs d’abans, de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa. Aqueta exposició es podrà visitar en aquest centre tots els dies de la setmana de Jocs.

 


A la nit, les Nits de jocs que es fan a la Plaça Major van superar amb escreix el centenar de persones que hi varen anar per aprendre o jugar als gairebé 150 jocs de taula seleccionats pel Club del Joc del CAE.

 


La Setmana de jocs continuarà amb aquesta estructura fins dijous. Aquest dia, la Plana de l’Om acollirà el 7è campionat de llançament d’espardenya i el divendres, 9 de setembre, es farà una activitat de cloenda a la plaça de Sant Domènec, de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 de la tarda.

 

 

Accés a tota la programació de la Setmana de Jocs al Carrer