Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 3 de desembre de 2022 | 21:17 |

L'espai Òmnium s'omple de jocs en català

Imatge CAE

28/11/2016

 

Una cinquantena de persones s’apropen a l’espai Òmnium per jugar en català amb el CAE i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat

 

El CAE i el CNL Montserrat van organitzar el passat dissabte 26 de novembre la segona edició del taller “Juga en Català”, emmarcat en la campanya I tu, jugues en català? i la programació de la VI Setmana dels drets dels infants de Manresa. L’activitat, que enguany es va traslladar a l’espai Òmnium del carrer Sobrerroca, va acollir una cinquantena de persones malgrat la pluja.

 

“Juga en Català” va néixer l’any passat per donar a conèixer joguines i jocs editats en aquesta llengua i promoure’n el consum de cara a les festes de Nadal. Així, des del CNL Montserrat s’estableixen contactes amb botigues de la ciutat que aporten jocs i joguines a aquest taller, mentre que des del Club del Joc del CAE se’n fa una tria i s’ensenya els participants a jugar-hi.

 

Classificats per edats i preparats per fer gaudir infants, joves i adults, aquest dissabte 13 jocs de taula editats en català van restar a disposició de tothom qui volgués de les 17 a les 20h a l’espai Òmnium. “Galetes”, “Manresa 1724”, “Cap de colla”, “Capità Flint” o “L’Illa Prohibida” són alguns dels títols amb què van poder divertir-se els participants d’aquest taller.

 

L’organització de la segona edició de “Juga en Català” ha comptat amb la col•laboració de les editorials Devir i Viravi, les botigues Abacus, Joguiba, Joguines Valls, Llibres Parcir i 2 de Piques, així com la participació del Club Scrabble de Manresa.
 

 

 

Accés a pàgina activitat