Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 1 de juny de 2023 | 06:55 |

I una plaça nocturna amb jocs de taula per a joves i adults

Imatge CAE

27/8/2014

 

 

De 10 a 2/4 d’1 de la nit, la Plaça Major es converteix en un espai de joc a la fresca, on es pot fer una partida d’algun joc de taula tot prenent un refresc. Aquesta activitat s’adreça específicament a majors de 14 anys, tot i que també es possible la participació de nois i noies menors d’aquesta edat, sempre que vagin acompanyats i juguin amb els seus pares i mares.


A la plaça Major hi haurà jocs de tauler, jocs de cartes, jocs d’habilitat i destresa, etc. Alguns dels jocs que s’hi podran trobar -com ara el Carcassonne, Blokus, Genial, Can’t Stop, Jungle Speed, Colons de Catan, Ubongo, etc- ja comencen a ser força coneguts a casa nostra degut a la possibilitat de trobar-los en establiments especialitzats. Malgrat això, des del CAE es treballa de valent per poder ampliar aquesta oferta amb altres jocs que no han estat editats a l’estat o que ho han estat darrerament i que, per tant, encara són força desconeguts.


En aquest mateix espai s’organitzaran dues partides col•lectives multitudinàries: un Cash&Guns Live –el dijous, 4- i uns Homes Llop –el divendres, 5-. Aquestes partides començaran a 2/4 d’11 de la nit.

 

 

 

Tota la informació de la 12a Setmana de Jocs al Carrer