Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 19 de maig de 2022 | 21:17 |

I a més a més...Una gimcana i un concurs fotogràfic

Imatge CAE

25/8/2018

 

 

Seguint en la línia de darreres edicions, la Setmana de Jocs al carrer 2018 proposa dues activitats complementàries a les places de joc. Consisteixen en una gimcana d’enigmes i amb un concurs fotogràfic.

La gimcana d’enigmes ja s’ha consolidat dins de l’esquema de la setmana de jocs. Enguany consistent en trobar una adreça electrònica on enviar un missatge abans no acabi la Setmana de Jocs al Carrer: a 2/4 d’1 de la nit del 7 al 8 de setembre.

Per fer-ho cal voltar per les places de joc i buscar als cartells informatius de cada plaça un símbol que cal transformar en una lletra del nostre alfabet i escriure-la al lloc que li pertoca per acabar obtenint l’adreça electrònica. Per desxifrar aquests símbols a totes les places de la SJC es podran trobar totes les pistes necessàries. Un cop obtinguda l’adreça electrònica, cal enviar-hi un missatge amb les dades de contacte i entre tots els missatges rebuts es farà un sorteig de jocs.

El concurs fotogràfic es farà a través d’Instagram i hi participaran totes les fotografies fetes durant la setmana de jocs al carrer i penjades a aquesta xarxa social amb l’etiqueta #JocsAlCarrerManresa. L’autor de la fotografia que el dia 15 de setembre tingui més “m’agrada” obtindrà un joc.