Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 30 de maig de 2023 | 17:45 |

El Kapla al Museu 2022 recull prop de 400 euros que es destinaran a la Fundació Althaia

Imatge CAE

30/3/2023

 

 

Les entitats col·laboradores formalitzen el retorn econòmic d'una de les activitats més importants que organitza el CAE al llarg de l'any

 

 

L'esdeveniment de Kapla al Museu que es va dur a terme el cap de setmana del 12 i el 13 de novembre de 2022 va aconseguir un total de 400 euros, a partir del preu de l'entrada, els quals es traslladen a la Fundació Althaia per destinar-los a projectes de millora de l'atenció a infants i a joves.

 

La formalització d'aquest retorn econòmic es va produir el passat 17 de febrer a les dependències de la Fundació Althaia, juntament amb els representants de les entitats col·laboradores que van participar en l'activitat.

 

En aquest sentit, la reunió va comptar amb el director del CAE, Nasi Muncunill, la coordinadora d'activitats del CAE, Eva Molina, els integrants de la Fundació Parc de la Sèquia, Laia Muns i Eudald Serra, i els membres de la Fundació Althaia, Albert Estiarte, Antònia Raich i Olga Vicente.

 

L'activitat del Kapla al museu pretén reforçar la cooperació entre equips de persones, ja sigui de caràcter professional o voluntari mitjançant el component lúdic del joc i es desenvolupa al Museu de l'Aigua i el Tèxtil de Manresa. Es tracta d'un esdeveniment que gaudeix del suport de l'Institut Guillem Catà, la Fundació Aigües de Manresa Junta de la Sèquia, Mecenatge Althaia, la Fundació La Xarranca, l'Ajuntament de Manresa i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.