Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 24 de setembre de 2023 | 19:13 |

El grup de Singulars visita la Casa Social del Sord de Manresa

Imatge CAE

19/6/2023

 

 

També van dur a terme la dinamització i l’organització de l’hora del pati a l’Escola Sant Ignasi 

 

El grup del projecte Singulars-Dinamitza’t va fer una sortida i taller a la Casa social del Sord de Manresa dintre de l'acció formativa de Temps lliure i discapacitat amb menors amb necessitats educatives especials per aprofundir en les habilitats d’intervenció educativa. En aquest sentit, l’activitat haurà de proporcionar més eines als alumnes que els permetin gestionar situacions reals en el món laboral tenint en compte el tracte especialitzat i personalitzat dels infants.


Paral·lelament, dins del pla de formació del projecte, el grup de futures monitores va realitzar la setmana passada l’organització i la dinamització de l’espai de l’hora del pati del menjador de l’Escola Sant Ignasi de Manresa, gestionat per La Xarranca. Aquesta activitat pràctica pretén atorgar experiència a les alumnes per afavorir la posada en escena i l’autoconeixement.


Així doncs, es van practicar diferents jocs, com per exemple el paracaigudes, el mocador, jocs de construcció, jocs de cucanya i l'ampolla, entre altres. Es tracta d’una experiència enriquidora prèvia a les pràctiques de monitoratge amb infants de 3 a 12 anys.

 

 

- Coneix el projecte Singulars-Dinamitza't