Formaciķ i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 2 d'agost de 2021 | 07:22 |

El CAE i el Centre de Normalitzaciķ organitzen la 2a ediciķ del Juga en Catalā

Imatge CAE

Ediciķ 2015

17/11/2016

 

 

El Cae i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat han programat una nova edició de Juga en Català, una activitat per mostrar i ensenyar a jugar a jocs de taula en català, que es farà a l’espai Òmnium el dissabte, 26 de novembre de 5 a 8 de la tarda.

 


Vista la bona acollida que va tenir l’any passat, el Cae i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat han programat una nova edició de Juga en Català. L’objectiu de l’activitat en ensenyar joguines i jocs editats en català amb la voluntat de promocionar-los de cara a les festes i regals de Nadal.

 


El Club del Joc fet una selecció de 12 jocs de taula, adreçats a diferents franges d’edat, com ara Galetes, Codi Secret, Capità Flint, l’Illa prohibida o Manresa 1724. Tothom qui vulgui podrà aprendre aquests jocs i fen-ne alguna partida. El Club Scrabble Manresa també participa a l’activitat difonent el seu joc emblemàtic.

 


Paral·lelament també hi haurà un espai de joguina infantil, que compta amb la col·laboració de diferents establiments comercials de la ciutat.

 


L’activitat es farà a l’espai Òmnium, al carrer Sobrerroca, 38, de Manresa, de 5 a 8 de la tarda i la participació és totalment gratuïta, sense inscripció prèvia.

 


Juga en Català forma part de la programació de la VI Setmana dels drets dels infants de Manresa, està organitzada pel Cae i el CNL Montserrat i compta amb la col·laboració d’Abacus, Joguiba, Joguines Valls, Llibres Parcir, 2 de Piques, Devir, Viravi i Club Scrable Manresa.

 

 

+ informació