Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 18 d'octubre de 2021 | 09:03 |

El CAE aposta per una oferta formativa contínua amb més del 70% dels cursos subvencionats

Imatge CAE

Imatge CAE

21/9/2021

 

• Monitor/a de lleure, autisme, manipulació d’aliments, Coaching o lideratge, són algunes de les temàtiques dels cursos
• El CAE ofereix 21 cursos fins desembre en format presencial o semipresencial i amb més del 70% de la formació subvencionada. En total són 765 hores de formació per a unes 315 places.

 

Comencem el curs amb molta formació i moltes ganes!


L’escola de formació del CAE tenim programats 21 cursos fins al desembre, amb més del 70% de la formació subvencionada. Es tracta d’una aposta que fa el CAE per tal de donar opció a un aprenentatge continu tant per a persones treballadores com per a persones que es troben en situació d’atur.


En total equivalen a 767 hores de formació i 315 places disponibles. La majoria de la formació és 100% subvencionada i es troba dividida en 5 grans àmbits:


2 Formacions d’Educadors/es en el Lleure, 1 curs de monitor/a de lleure i un de director/a de lleure, gràcies a un equip divers de formadors que inclou des d’animació, a gestió emocional, passant per primers auxilis i coneixements de dret i legislació.


7 formacions en Intervenció educativa. La inclusió és l’eix que vertebra la temàtica dels cursos: dislèxia, autisme, intel·ligències múltiples o vetllador/a escolar són alguns dels monogràfics que oferim. Els formadors/es són professionals experts de cada sector com el grup de sensibilització de gènere Quatre Cantonades, Rosa Serrano directora del Centre de Recursos TEA; i formadors com Maria Navarrete, Marta Avilés, Núria Miranda, Anaïs Rodriguez, Miriam Serrat, Albert Bover, Glòria Sarri i Nuri Valldeoriola.


6 monogràfics en formació personal. El CAE aposta per una formació transversal molt enfocada a la millora del benestar personal amb temàtiques com lideratge, Coaching, mindfulness, tècniques de relaxació o programació neurolingüística. Els formadors que s’encarreguen d’impartir els monogràfics són Eva Vila, Xavier Palou, Enric Bastardas i Xavier Garcia.


4 monogràfics de gestió associativa i voluntariat. Amb la voluntat de poder ajudar a les entitats en el seu dia legal i burocràtic oferim formacions sobre obligacions legals i fiscals i l’elaboració de la memòria. Els cursos els faran Helena Vilar, coordinadora de La Xarranca i Nasi Muncunill, director del CAE.


Per últim 2 monogràfics en l’àmbit de salut alimentària. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i manipulació d’aliments, a càrrec de les nutricionistes Elisabet Hoyos i Eva Nuñez. Els cursos de salut tanquen l’oferta formativa que el CAE té programada per aquest darrer trimestre de l’any.

Després d’aquest any i mig de formacions virtuals, adaptacions, flexibilitzacions, distàncies i mascaretes, ara tenim moltes ganes de fer formacions presencials, convençuts que compartir espai i temps físic serà una molt bona opció d’aprenentatge. En aquest any i mig també hem après moltes coses amb la formació en línia i sobretot hem analitzat pros i contres. Per això, a l’hora de programar la nova oferta formativa ens hem quedat amb el millor de cada modalitat.

De la part presencial ens quedarem amb els continguts nuclears, potenciarem dinàmiques vivencials i aprofitarem eines digitals per innovar en metodologia didàctica.

De la part en línia, a banda d’aprofitar les eines digitals, ens quedem amb el seu potencial reflexiu, d’anàlisi individual. És a dir la idea que l’alumna pot acabar adaptant el contingut a les seves necessitats i fer-lo molt més significatiu.

 

Pots veure tots els cursos aquí.

Nosaltres ho tenim tot a punt, i tu?