Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 1 de juny de 2023 | 06:45 |

Cinc places de joc especialitzades

Imatge CAE

27/8/2014

 

 

L’activitat central de la setmana de jocs al carrer són les places de joc. Aquestes activitats es duran a terme del 3 al 6 de setembre, de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 de la tarda. En aquesta edició hi haurà 5 places, cadascuna d’elles especialitzada en una tipologia de jocs.


Plaça Sant Domènec. Porta d’entrada majoritària a la setmana de jocs. Conté un ventall molt ampli d’activitats, amb jocs de tauler, jocs d’enginy, jocs gegants, jocs de recorregut, etc.


Plaça Major. Plaça que acollirà per cinquè any consecutiu els jocs per als més menuts –de 1 a 4 anys-, amb la intenció que aquests puguin disposar d’un espai més ampli atès l’èxit de participació d’aquest públic en edicions anteriors. A la plaça s’hi podran trobar jocs de construcció, joc simbòlic, jocs de tauler específics per a aquestes edats, etc. Enguany també s’intentarà oferir un espai específic per a nens i nenes d’1 a 2 anys.


Plana de l’Om. Plaça que acollirà dos jocs de construcció: el Kapla -petits llistons de fusta que permeten deixar anar la imaginació, tant d’infants com d’adults, per assolir petites o grans construccions- i el Tomtec –uns llistons de fusta semblants als del Kapla però que a més a més incorporen peces d’unió i articulació-.


Plaça de la Música. Nova plaça d’aquesta edició. S’hi podran trobar i practicar tot un seguit de jocs d’habilitat i destresa –maxi-frizer, hoquei de taula, sjoelback...- una tipologia de jocs que generalment triomfen entre el públic adolescent.


Casal de Joves La Kampana – Plaça Icària. Una plaça dedicada a les baldufes, en que un any més –i ja en van vuit- comptarem amb la col·laboració de Mateu Comellas.

 

 

 

Tota la informació de la 12a Setmana de Jocs al Carrer