Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 18 de gener de 2022 | 14:59 |

BOOOMBA! Una escape experience a la Setmana de Jocs

Imatge CAE

25/8/2015

 

Si us va agradar el Crimebox del Tast de Jocs, ara teniu una nova oportunitat de viure una “escape experience” en el marc de la Setmana de Jocs al Carrer. L’Ivan Tàpia -el mateix creador de Crimebox- ens proposa la seva nova activitat: Booomba!

 


Yuri Petrov, rellotger d‘origen rus, i la seva dona Lena Sánchez Gaditana van patir un accident extrem i varen passar més d‘un any en coma. En despertar, a Yuri Petrov li expliquen que la seva dona va morir però ell no s’ho creu i pensa que tot és un muntatge de l‘estat. En no poder assumir la seva mort i desesperat, Yuri Petrov omple la ciutat de bombes que només la seva esposa seria capaç de desactivar a través dels seus records i de les cartes d‘amor que ell li ha anat deixant.

 


Booomba! es una ‘escape experience’ en la que hi participen equips de 4 persones i on es posa a proba la intel·ligència, l’ enginy, l’habilitat i la capacitat de treball en equip per arribar fins al final i desactivar la bomba.

 


Booomba! es farà el divendres 4 de setembre, a 2/4 d’11 de la nit, a la Plaça Major. Les places són limitades i s’ompliran per ordre d’inscripció. Hi ha un cost de 10 euros per persona per participar-hi. Les inscripcions es podran fer a partir del dia 2 de setembre, a les Nits de Joc de la Plaça Major, de 10 a 2/4 d’1 de la matinada.