Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 1 de juny de 2023 | 08:41 |

Atrapats en el joc: una exposició per mostrar els jocs des de dins

Imatge CAE

16/3/2014

 


Juguem i gairebé sempre ens mirem el joc amb els nostres ulls i l’analitzem amb el nostre cervell: puc matar-li una fitxa..., aquella està a punt d’arribar a casa..., un cinc i guanyo..., m’està amenaçant..., estic perdent..., m’ha vist la jugada..., no tinc gens de sort..., ara li faré la punyeta...


Però mai ens ha passat pel cap endinsar-nos en el joc i, per uns instants, posar-nos a la pell d’una de les fitxes, les autèntiques protagonistes de les partides: tortugues, navegants, cabres, soldats, bruixes, mercaders, cotxes, exploradors, ratolins... Què pensen? Què senten? Què veuen? Què viuen?


L’exposició Atrapats en el joc s’endinsa en aquest exercici d’imaginació. A partir de les fotografies d’Aura Tachó i el seu tractament digital posterior, i dels textos de Núria Closes, es mostren visions i sensacions de 10 jocs diferents, sempre, però, des de dins de la partida.


L’exposició Atrapats en el Joc es podrà visitar al vestíbul de la Sala d'Exposicions del Centre Cultural El Casino del 18 al 30 de març. L’horari és de dimarts a diumenge, de 18.00 a 21.00h i durant tot el Tast de Jocs.