Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 1 de juny de 2023 | 06:36 |

Propòsit i valors

Imatge CAE

 

 

El nostre propòsit
 

 

El CAE i La Xarranca som dues entitats sense ànim de lucre, amb vocació de servei públic, que tenim com a propòsit impulsar un lleure de qualitat, educatiu, lúdic i transformador, a la Catalunya Central.

 

Ho fem a través de la formació, de projectes i activitats de lleure, juvenils, socioculturals i de joc, de la gestió de serveis educatius i de lleure i del suport a entitats i persones.

 

 

Les nostres visions

 

  • Volem ser entitats capaces de promoure, dur a terme i/o gestionar un ampli ventall d’activitats, projectes i serveis en els àmbits de la formació, l’educació en el lleure, el joc, la dinamització sociocultural, juvenil i comunitària, l’associacionisme i el voluntariat.

 

  • Volem comptar amb un equip humà, voluntari i professional, nombrós, cohesionat, qualificat i implicat en la missió, els objectius i les activitats de l’entitat.

 

  • Volem ser entitats participatives i democràtiques, que treballen i es gestionen amb criteris de qualitat, sostenibilitat, comunicació, transparència i innovació.

 

  • Volem ser entitats de referència en l’àmbit territorial de la Catalunya Central, que treballen en xarxa amb altres agents i que projecten una imatge de confiança i proximitat.

 

 


Els nostres valors
 


 

ADN Lúdic

 

Entenem per ADN Lúdic, aquella actitud a pensar, actuar i treballar de forma creativa, lliure, generosa i plaent a l’hora d’afrontar els reptes del dia a dia i de futur. És el corrent d’aire que fa girar el molinet dels nostres valors.

 


Qualitat

 

Busquem la màxima qualitat en les nostres actuacions, aplicant criteris de professionalitat, rigor i eficàcia. La certificació de qualitat ISO 9001 obtinguda l’any 2003 ens ho avala.

 


Proximitat

 

Volem ser propers al territori i a les persones que ens han vist néixer i créixer. Per això desenvolupem bona part de les nostres actuacions a Manresa, el Bages i la Catalunya Central, escoltant i treballant amb les persones d’aquest territori per intentar donar la millor resposta a les seves necessitats i interessos.

 


Participació

 

Volem agrupar el màxim de persones en la nostra missió: socis i sòcies, voluntaris i voluntàries, treballadors i treballadores, alumnes... La suma del treball conjunt i participatiu de tots plegats ens amplia mirades, ens dona més força i ens permet arribar més lluny. I també busquem la màxima participació en les activitats que organitzem. La formació, les activitats... estan dissenyades per a participants actius, que juguen, que aporten els seus coneixements i que col·laboren activament en el seu desenvolupament.