Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 1 de juny de 2023 | 07:55 |

Patronat Fundació La Xarranca

 

 

L'actual patronat de la Xarranca, Fundació socieducativa privada va ser escollir en l'Assemblea General del CAE del dia 1 de novembre de 2022. 

 

D'acord amb l'artcle 15 dels estatuts, té una vigència de 4 anys

 

La seva composició és:

 

 

Nasi Muncunill Roca (President)

 

President de la Xarranca des de l’any 2006. Soci del CAE des de l’any 1989. Inicialment formador dels cursos de monitor/a i després dels de director/a, tècnic de l’entitat i director del CAE des de l’any 1996. També formant part d'altres equips de l'entitat -Publicacions, Noves tecnologies, Club del Joc- o de comissions organitzadores d'activitats -Esplais per la pau, Moguda a l'Agulla, Setmana de Jocs al Carrer-. Arquitecte tècnic reconvertit a gestor associatiu. Monitor i Director d’activitats de lleure. De jovenet, membre d’Hora-3, Hora 6, monitor i responsable de centre del Mijac de la Mercè, membre de l’equip de coordinació diocesana del Mijac Vic i del Consell Catalano-Balear. Apassionat de la btt, de l’esquí de fons i dels jocs de taula.

 

 

Aina Marcet i Valdés (Secretària)

 

Sòcia de l'entitat des del 2011 i membre de l'equip directiu des del 2014. Tècnica superior en Animació Sociocultural i en Integració Social, estudiant del Grau d’Educació Primària. Després de treballar en els àmbits de joventut i protecció internacional, actualment treballa d’Educadora d’Educació Especial a Solsona. Vinculada al món del lleure des de ben petita i anys després com a monitora, cap i cap d'agrupament (Esplai Vic-Remei, AEiG Cavall Bernat, Mijac Poble Nou de Manresa i AEiG Pere Quart de Barcelona). Directora de lleure infantil i juvenil. També vinculada a altres entitats de Manresa. Teatre, jocs, fotografia i política són algunes de les seves passions.

 

 

David Vall Zamora (Patró)

 

Vinculat al CAE des del 2014 treballant en menjadors escolars i participant en altres activitats. Soci a partir del 2016 formant part del Club del Joc, de l’equip d’Esplais i altres comissions. Membre de l’equip directiu del CAE i del patronat de la Xarranca des del 2018. Graduat en Enginyeria de Recursos Energètics i Miners, aficionat dels videojocs i els jocs de taula.

 

 

Helena Vilar Recasens (Patrona i Directora)


Directora de la Xarranca des de l’abril del 2022. Diplomada en Educació Social, llicenciada en Psicopedagogia i màster en formació del professorat, inicia la seva vinculació amb el CAE com a formadora en cursos de premonitors/es i monitors/es i monitora en casals de vacances. Vinculada a l’educació en el lleure com a monitora a l’esplai Vic-Remei fins al 2016. Apassionada de la costura.

 

 

Jordi Lorente Servitja (Patró)President del CAE. Soci del CAE des del 1995 havent format part, amb intermitències, de diferents equips: formador del curs de Director/a de Lleure, Equip Directiu, Club del Joc, etc. i havent estat en la gestació del Club del Joc i de diferents activitats promogudes des d’aquest equip. Els inicis en l’educació en el lleure són com a nen i monitor del MIJAC Mercè (Manresa) posteriorment ampliats amb l’experiència i la formació de monitor -és l’únic ésser en tot el món que ha repetit per gust el curs de monitor- i amb els estudis de Magisteri i Ciències de l’Educació. Amb el Màster “Bases i aplicacions en l’escola i el lleure del joc i l’esport” obre el ventall d’experiència lúdica a la investigació i sensibilització en el joc tradicional i motor que més tard l’introduirà en el món dels jocs de taula. També té com a obra escrita la ”Enciclopèdia del Juego”, conjuntament amb Oriol Ripoll, i diferents publicacions monogràfiques editades pel CAE. Actualment exerceix com a professor del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística a l’institut Guillem Catà de Manresa. Té com a afeccions els jocs de taula, la bicicleta, l’excursionisme i la literatura infantil i juvenil.

 

 

Jordi Santamaria i Gamez (Patró)


Membre del patronat de la Xarranca des de l’any 2006. Secretari des del 2006 fins al 2012. Soci del CAE des de l'any 2000 formant part de l'equip del Club del Joc, de l'Equip Directiu i formador del curs de monitors i directors de lleure. President de l'entitat des de l'any 2010 fins al 2018. Llicenciat en Geologia i treballant en el control de qualitat de la construcció. Des dels 6 anys vinculat al món del lleure com a nen al Mijac Sagrada Familia. Posteriorment, com a monitor i director del Mijac Sagrada Familia i l'Esplai Lairet. Membre de l'associació Campi qui Jugui des de l'any 1998 i president des de l'any 2004. Percussió, correfocs i muntanya són algunes de les passions.