Manipulació d'aliments (FRM23140)
OBERT
Codi: FRM23140
Format: Semipresencial
Dates: 21/10/2023
Durada: 10 hores
Estructura:
- 5 hores en sessions presencials
- 5 hores treball personal (plataforma Moodle)
Horari: Dissabte 21 d'octubre de 2023 de 9h a 14h
Lloc: CAE (Pl. Milcentenari)
A càrrec de:
GEORGINA BERMÚDEZ ARGEMÍ. Dietista-Nutricionista. Màster Oficial Nutrició Humana i Qualitat d’aliments
Adreçat a:
- Persones treballadores ocupades
- Places limitades per a persones en situació d’atur
Preu: Totalment subvencionat
Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
Objectius:
- Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral
- Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles
- Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions
Continguts:
- Els aliments
- Tipus d’aliments
- Contaminació microbiana dels aliments
- Manipulació i higiene alimentària
- Higiene del manipulador
- Higiene del local
- Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
- Legislació alimentària aplicable
- Normativa actual genèrica
- Aliments al·lèrgens i intoleràncies
Promou: CAE
Amb el suport de:
Consorci de Formació Contínua de Catalunya
+ Informació sobre el Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la formació per a persones treballadores