Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 24 de setembre de 2023 | 18:36 |

Manipulació d'aliments (FRM23140)

 

OBERT

 

 


Codi: FRM23140


Format: Semipresencial

Dates: 21/10/2023

Durada: 10 hores

Estructura:

  • 5 hores en sessions presencials
  • 5 hores treball personal (plataforma Moodle)


Horari: Dissabte 21 d'octubre de 2023 de 9h a 14h


Lloc: CAE (Pl. Milcentenari)


A càrrec de:

GEORGINA BERMÚDEZ ARGEMÍ. Dietista-Nutricionista. Màster Oficial Nutrició Humana i Qualitat d’aliments


Adreçat a:

  • Persones treballadores ocupades
  • Places limitades per a persones en situació d’atur


Preu: Totalment subvencionat

Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

 




Objectius:

  • Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral

 

  • Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles
  • Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions



Continguts:

- Els aliments
- Tipus d’aliments
- Contaminació microbiana dels aliments
- Manipulació i higiene alimentària
- Higiene del manipulador
- Higiene del local
- Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
- Legislació alimentària aplicable
- Normativa actual genèrica
- Aliments al·lèrgens i intoleràncies


 






Promou: CAE

Amb el suport de:

Consorci de Formació Contínua de Catalunya



+ Informació sobre el Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la formació per a persones treballadores

 

+ Condicions de matriculació