Manipulació d'aliments (FRM22139)
Manipulació d'aliments (FRM22139)
Codi: FRM22139
Format: semipresencial
Dates: 10/10/2022 al 17/10/2022
Durada: 10 hores
Estructura:
5 hores en sessions presencials
5 hores treball personal (plataforma Moodle)
Horari: de 9h a 11.30h
Dilluns 10 d'octubre de 9h a 11.30h
Diluns 17 d'octubre de 9h a 11.30h
Lloc: Casal de Les Escodines
A càrrec de:
Georgina Bermudez. Dietista i nutricionista.
https://www.georginabermudez.com/
Adreçat a:
Persones treballadores ocupades
Places limitades per a persones en situació d’atur
Preu: Totalment subvencionat
Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
Objectius:
Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.
Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Continguts:
Els aliments
Tipus d’aliments
Contaminació microbiana dels aliments
Manipulació i higiene alimentària
Higiene del manipulador
Higiene del local
Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
Legislació alimentària aplicable
Normativa actual genèrica
Aliments al·lèrgens i intoleràncies
Promou: CAE
Amb el suport de:
Consorci de Formació Contínua de Catalunya
+ Informació sobre el Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la formació per a persones treballadores