Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 6 de desembre de 2021 | 04:01 |

Formació bàsica en manipulació d'aliments (FRM21175)

 

Curs: Formació bàsica en manipulació d'aliments


Codi: FRM21175



Format: semipresencial

Dates: dilluns 29 de novembre, dimecres 1 de desembre

Durada: 10 hores

Estructura:

  • 5 hores en sessions presencials
  • 5 hores treball personal (plataforma Moodle)


Horari: de 9.30h a 12h

Lloc: al CAE

A càrrec de:

  • Georgina Bermudez. Dietista i nutricionista.

            https://www.georginabermudez.com/

Adreçat a:

  • Persones treballadores ocupades
  • Places limitades per a persones en situació d’atur


Preu: Totalment subvencionat

Reconeixement:
Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
 

 




Objectius:

  • Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.
  • Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
  • Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.

 

Continguts:

  • Els aliments
  • Tipus d’aliments
  • Contaminació microbiana dels aliments
  • Manipulació i higiene alimentària
  • Higiene del manipulador
  • Higiene del local
  • Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
  • Legislació alimentària aplicable
  • Normativa actual genèrica
  • Aliments al·lèrgens i intoleràncies


 




Promou: CAE

Amb el suport de:

  • Consorci de Formació Contínua de Catalunya




+ Informació sobre el Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la formació per a persones treballadores