Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 1 de juny de 2023 | 07:44 |

CASAL BITXAC

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ: DEL 22 DE MAIG AL 8 DE JUNY DE 2023


 
 
 
 
 
Les condicions presentades a continuació estan subjectes al concurs de licitació fet per l’Ajuntament de Santpedor.

COM INSCRIURE’S AL CASAL

El període d’inscripció és del 13 de maig al 2 de juny de 2023. Es farà a través de l’aplicatiu TPVescola en AQUEST ENLLAÇ.
En aquest mateix formulari caldrà incloure una fotografia de la targeta sanitària i una fotografia del llibre de vacunes dels infants inscrits. Un cop finalitzat el període d’inscripció és revisarà la documentació. En el cas de que hi hagi algun error en els documents adjuntats (TS i llibre de vacunes), es reclamarà a la família indicant el termini màxim d’entrega.
Si la família no aporta els documents correctament abans de la data límit, es donarà per cancel·lada la inscripció al casal d’estiu BITXAC i es retornarà la totalitat de l’import pagat.
*El dia 26 de juliol no hi ha casal per ser festiu local.
Es permetran noves inscripcions (excepte de la primera setmana) fins el dimecres de la setmana anterior a traves del TPVescola.


DESCOMPTES PEL 2023

- Famílies nombroses i monoparentals: 10% de descompte
- A partir del 2n germà: 10 % de descompte
*Només s’aplicarà el descompte sobre el preu de la setmana de casal. No s’aplicaran descomptes als serveis complementaris d’acollida i espai de menjador ja sigui en carmanyola o càtering.
*Els descomptes no són acumulables.
En el formulari d’inscripció es permet marcar els diferents descomptes. És important i indispensable incloure la documentació acreditativa (carnet de família nombrosa o monoparental). El descompte s’aplicarà directament sobre l’import a pagar. Un cop finalitzat el període d’inscripció és revisarà la documentació i en cas de no ser correcte es reclamarà a la família indicant el termini màxim d’entrega. En cas de no presentar la documentació correcte, no s’aplicarà el descompte.

COM REALITZAR LES AMPLIACIONS DE LES SETMANES:

Les ampliacions setmanals només es poden fer enviant un correu a administracio@cae.cat fins al dimecres de la setmana anterior. En el correu s’ha d’especificar si es volen serveis complementaris (acollida i/o menjador). 

COM INSCRIURE'S A UN SERVEI ESPORÀDIC:
És possible inscriure's a un servei esporàdic sempre i quan el servei estigui obert durant aquella setmana. Caldrà comunicar-ho el dia abans (com a molt tard a les 13h) a la directora del casal o per correu electrònic a coordinaciobitxac@gmail.com
El pagament dels serveis esporàdics només es podrà fer mitjançant targeta bancària a la directora del casal en el mateix moment de la petició o en el moment d’entrada al servei.

BAIXES I DEVOLUCIONS:

Si es produeix la baixa després d’haver pagat la quota, es podrà procedir a la devolució total o parcial si es compleixen les següents condicions:

a) Comunicació escrita i amb antelació de 3 dies hàbils. La comunicació sense complir aquest termini comportarà que els 3 primers dies no procedeixi retorn.

b) Justificació de la causa que impedeixi l’assistència, que només podrà ser per raons de salut degudament acreditades amb un informe mèdic.

MENJADOR

S’ofereix espai de menjador en format càtering i en format carmanyola en horari de 13h a 15h.
Els dies que hi ha excursió de tot el dia, s’oferirà servei de càtering (per aquelles famílies que hagin escollit aquesta opció per tota la setmana) en format pícnic, aportat per la mateixa empresa de càtering i entregat a l’infant abans de marxar d’excursió.