Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 28 de gener de 2023 | 11:36 |

CASAL BITXAC

 

SETMANA 5

XICS                                                                         PETITS I MITJANS                                      GRANS I JOVES

       

SETMANA 4

XICS                                                                     PETITS I MITJANS                                              GRANS I JOVES

      

 

SETMANA 3

XICS                                                                      PETITS I MITJANS                                              GRANS I JOVES

       

 

SETMANA 2

XICS                                                                        PETITS I MITJANS                                               GRANS I JOVES

       

 

SETMANA 1

 

XICS                                                                             PETITS I MITJANS                                            GRANS I JOVES
PERÍODE D'INSCRIPCIÓ: DEL 13 DE MAIG AL 2 DE JUNY DE 2022


Les condicions presentades a continuació estan subjectes al concurs de licitació fet per l’Ajuntament de Santpedor.

COM INSCRIURE’S AL CASAL

El període d’inscripció és del 13 de maig al 2 de juny de 2022. Es farà a través de l’aplicatiu TPVescola en AQUEST ENLLAÇ.
En aquest mateix formulari caldrà incloure una fotografia de la targeta sanitària i una fotografia del llibre de vacunes dels infants inscrits. Un cop finalitzat el període d’inscripció és revisarà la documentació. En el cas de que hi hagi algun error en els documents adjuntats (TS i llibre de vacunes), es reclamarà a la família indicant el termini màxim d’entrega.
Si la família no aporta els documents correctament abans de la data límit, es donarà per cancel·lada la inscripció al casal d’estiu BITXAC i es retornarà la totalitat de l’import pagat.
*El dia 26 de juliol no hi ha casal per ser festiu local.


DESCOMPTES PEL 2022

- Famílies nombroses i monoparentals: 10% de descompte
- A partir del 2n germà: 10 % de descompte
*Només s’aplicarà el descompte sobre el preu de la setmana de casal. No s’aplicaran descomptes als serveis complementaris d’acollida i espai de menjador ja sigui en carmanyola o càtering.
*Els descomptes no són acumulables.
En el formulari d’inscripció es permet marcar els diferents descomptes. És important i indispensable incloure la documentació acreditativa (carnet de família nombrosa o monoparental). El descompte s’aplicarà directament sobre l’import a pagar. Un cop finalitzat el període d’inscripció és revisarà la documentació i en cas de no ser correcte es reclamarà a la família indicant el termini màxim d’entrega. En cas de no presentar la documentació correcte, no s’aplicarà el descompte.

COM REALITZAR LES AMPLIACIONS DE LES SETMANES:

Només s’acceptaran ampliacions setmanals d’aquells infants que s'hagin inscrit durant el període d'inscripció finalitzat el 2 de juny.
Les ampliacions setmanals només es podran fer a través de TPVescola accedint amb l’usuari i contrasenya que s’ha generat al fer la inscripció inicial.
Es podran fer ampliacions fins al dimecres de la setmana anterior sempre i quan el servei estigui obert.

COM INSCRIURE'S A UN SERVEI ESPORÀDIC:
És possible inscriure's a un servei esporàdic sempre i quan el servei estigui obert durant aquella setmana. Caldrà comunicar-ho el dia abans (com a molt tard a les 13h) a la directora del casal o per correu electrònic a coordinaciobitxac@gmail.com
El pagament dels serveis esporàdics només es podrà fer mitjançant targeta bancària a la directora del casal en el mateix moment de la petició o en el moment d’entrada al servei.

BAIXES I DEVOLUCIONS:

Si es produeix la baixa després d’haver pagat la quota, es podrà procedir a la devolució total o parcial si es compleixen les següents condicions:

a) Comunicació escrita i amb antelació de 3 dies hàbils. La comunicació sense complir aquest termini comportarà que els 3 primers dies no procedeixi retorn.

b) Justificació de la causa que impedeixi l’assistència, que només podrà ser per raons de salut degudament acreditades amb un informe mèdic.

MENJADOR

S’ofereix espai de menjador en format càtering i en format carmanyola en horari de 13h a 15h.
Els dies que hi ha excursió de tot el dia, s’oferirà servei de càtering (per aquelles famílies que hagin escollit aquesta opció per tota la setmana) en format pícnic, aportat per la mateixa empresa de càtering i entregat a l’infant abans de marxar d’excursió.