Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 2 de desembre de 2023 | 12:16 |

Canal ètic

 

 

RESPECTEM-NOS!

 

Des del CAE i la Fundació La Xarranca volem que les nostres activitats i actuacions es duguin a terme amb els màxims criteris de respecte, igualtat, rigor i compliment normatiu, evitant totes aquelles conductes que generin discriminació, exclusió, violència o qualsevol tipus d'assetjament.

En aquesta línia hem habilitat aquest canal ètic per on canalitzar qualsevol comunicació, queixa o denúncia respecte de les nostres actuacions o de fets que s'hagin pogut produir en les nostres activitats.

Tractarem aquestes comunicacions amb la màxima discreció i confidencialitat. En cas que s’aportin dades personals i de contacte aquestes seran absolutament confidencials i només s’utilitzaran per informar de les gestions i actuacions fetes respecte de la comunicació o per contactar personalment per ampliar o concretar la informació donada.

També ens comprometrem a treballar per resoldre o millorar els fets comunicats anònimament, però en aquest cas, les persones que hagin fet la comunicació no podran rebre una resposta individual a la seva queixa.

Agraïm totes les aportacions que ajudin a millorar les nostres actuacions.


(*) La ubicació d'aquest formulari és provisional i ben properament la incorporarem al nou web corporatiu de l'entitat.

 

 

Accés al formulari de comunicació