Formaciķ i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 17 de juny de 2021 | 01:39 |

Alˇlčrgies i intolerāncies alimentāries (FRM21139)

 

Curs: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries


Codi: FRM21139

Format: Semipresencial

Dates: del 13 d'octubre al 3 de novembre de 2021

Durada: 20 hores

Estructura:

  • 10 hores en sessions presencials
  • 10 hores treball personal (plataforma Moodle)

 

Horari sessions presencials: dimecres, de 16 a 18:30h (13, 20 i 27 d'octubre + 3 de noevmbre)

Lloc: CAE (Plaça Milcentenari)

A càrrec de:

  • Elisabeth Hoyos. Infermera i Nutricionista amb més de 15 anys d’experiència amb la formació i amb consulta pròpia.


Adreçat a:

  • Persones treballadores ocupades
  • Places limitades per a persones en situació d’atur


Preu: Totalment subvencionat

Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

 




Objectius:

  • Proporcionar els coneixements bàsics sobre al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries
  • Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies
  • Casos pràctics


Continguts:

  • Conceptes generals
  • Reaccions adverses a aliments: classificació
  • Intoleràncies
  • Al·lèrgies
  • Situacions de risc
  • On trobem els al·lèrgens
  • Gestió del risc
  • Bones pràctiques


 




Promou: CAE

Amb el suport de:

  • Consorci de Formació Contínua de Catalunya



+ Informació sobre el Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la formació per a persones treballadores