Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 6 de desembre de 2021 | 03:51 |

Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (FRM21139)

 

Curs: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries


Codi: FRM21139

Format: virtual

Dates: de l'1 al 15 de desembre

Durada: 20 hores

Estructura:

  • 10 hores en sessions en línia
  • 10 hores treball personal (plataforma Moodle)

 

Horari sessions en línia: de 16h a 19.20h (el dimecres 1, el dijous 9, el dimecres 15)


A càrrec de:

  • Eva Núñez. Nutricionista i dietista.


Adreçat a:

  • Persones treballadores ocupades
  • Places limitades per a persones en situació d’atur


Preu: Totalment subvencionat

Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

 




Objectius:

  • Proporcionar els coneixements bàsics sobre al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries
  • Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies
  • Casos pràctics


Continguts:

  • Conceptes generals
  • Reaccions adverses a aliments: classificació
  • Intoleràncies
  • Al·lèrgies
  • Situacions de risc
  • On trobem els al·lèrgens
  • Gestió del risc
  • Bones pràctiques


 




Promou: CAE

Amb el suport de:

  • Consorci de Formació Contínua de Catalunya



+ Informació sobre el Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la formació per a persones treballadores