Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 25 de juny de 2019 | 10:19 |

Taller de Màgic i Torneig de Carcassonne al Tast de Jocs 2019

Imatge CAE

25/3/2019

 

Una de les novetats del Tast de Jocs que es farà els dies 30 i 31 de març al Centre Cultural el Casino és la incorporació de dues activitats puntuals: dos tallers d’iniciació al Màgic i un torneig de Carcassonne per a nois i noies de 8 a 14 anys.


El primer Taller d’iniciació al Màgic es farà el dissabte 30, de 16:30 a 20:30h i anirà a càrrec de la botiga de jocs 2 de piques. El segon taller es farà des de la botiga Ragnarok Games i es farà el diumenge d’11.30 a 13.30h.


El Màgic és un joc de cartes col·leccionables dissenyat per Richard Garfield i comercialitzat des del 1993. Va ser el primer joc d'aquest gènere i el que té més popularitat. Les partides representen una batalla entre dos o més mags, els quals utilitzen conjurs, ítems, i monstres màgics per derrotar el rival. Cada arma està representada per una carta, la qual té unes característiques i un efecte sobre el joc quan és jugada diferent de les altres.


Per altra banda, el Torneig de Carcassonne per a nois i noies de 8 a 14 anys es desenvoluparà farà el diumenge 31, de 17 a 20h. Es tracta d’un joc de taula ambientat a la ciutat emmurallada de Carcassona. A mesura que avança el joc els jugadors construeixen un mapa i competeixen per fer el màxim número de punts ocupant estratègicament ciutats, camins, monestirs i camps. El torneig es farà amb el joc adult del Carcassonne sense comptabilitzar els camps. En aquesta activitat hi col·labora Devir, l’editorial del joc a l’estat, que facilitarà els jocs per al torneig i obsequis per als guanyadors.


Tant el taller de Màgic com el Torneig de Carcassonne són activitats gratuïtes i la inscripció es farà directament al Tast de Jocs.


El Tast de Jocs se celebra des de l’any 2011 i consisteix en un festival de jocs de taula que neix amb la voluntat d’acostar aquest tipus de jocs al màxim de gent possible.