Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 10 de juliol de 2020 | 23:19 |

S`amplien les activitats nocturnes

Imatge CAE

29/8/2019

 

 

Del dimarts 3 al divendres 6 de setembre es faran les nits de joc a la plaça Major. En les darreres edicions aquestes activitats han aplegat entre 100 i 150 persones cada nit, majoritàriament públic jove i adult. Durant dues hores i mitja els participants poden escollir entre prop de 200 jocs de taula seleccionats pels membres del Club del Joc. Ells mateixos aconsellen la tria i, si s’escau, ensenyen a jugar-hi.

 


Enguany aquesta activitat es complementa amb dues noves propostes. D’una banda cada nit es proposarà un joc de taula tipus escape o de resolució d’enigmes: Q i Sherlock (3 de setembre); Desactiva la Bomba (4 de setembre); Unlock (5 de setembre) i Exit The Game (6 de setembre). D’altra banda es presentaran dos nous jocs de taula amb vincles manresans. El dimecres, 4 de setembre, es presentarà el joc On the Origin of Species, creat per Ferran Renalias i Gerard Ascensi, inspirat en el viatge d’exploració de Darwin a les illes Galàpagos i que està en fase d’edició. El dijous, 5 de setembre, serà el torn de Municipa!, un joc de taula impulsat per l’Ajuntament de Manresa i creat per Nasi Muncunill i Ferran Renalias que posa als jugadors en la pell d’uns regidors que han de governar una ciutat.

 Tant per a les partides d’escape com per a les partides de presentació dels nous jocs de taula, les places són limitades i es recomana inscriure’s prèviament a la mateixa plaça major.