Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 22 de febrer de 2019 | 09:49 |

Petits canvis a les expansions del CAE del Carcassonne

Imatge CAE

12/2/2013

 

 

A punt de celebrar-se el 5è torneig de Carcassonne de la Llum, des del Club del Joc del CAE s'ha cregut oportú modificar alguns petits aspectes de les dues expansions de la Misteriosa Llum.


La primera modificació afecta a l'expansió "La Misteriosa Llum". El canvi introduït permet, al jugador que ha col·locat la fitxa de l’església del Carme, posar-hi un homenet, sempre que es faci respectant les normes habituals.


La segona modificació afecta a l'expansió "el Bisbe Galceran", quan es juga conjuntament amb l'expansió "La Misteriosa Llum". La fitxa del bisbe es retirarà del joc només si s'aconsegueix recrear el miracle de la llum, és a dir, s'aconsegueixen col·locar alineades la peça de l'esgésia del Carme i la del monestir de Montserrat. En cas contrari, la fitxa del bisbe segueix al joc fins al final de la partida i en el recompte final la ciutat on hi ha el bisbe no donarà cap punt al jugador que la posseeixi.


Aquestes modificacions puntuals pretenen donar una major emoció a les partides. Podeu trobar el text complert de les dues expansions a la pàgina general del Torneig de Carcassonne.

 

Accés a Torneig de Carcassonne de la Llum 2013