Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 20 d'agost de 2019 | 20:56 |

Obertes les inscripcions al joc de ciutat de la Llum del CAE

Imatge CAE

29/1/2019

 

El CAE ha obert el període d’inscripcions per a una de les activitats que l’entitat organitza dins del programa de les festes de la Llum: el joc de ciutat “El retorn a la terra”, que es farà el dissabte 16 de febrer.

 

Un any més, el CAE torna a programar el joc de ciutat de la Llum dins del programa d’actes de les festes de la Llum de Manresa. El joc es celebrarà el dissabte, 16 de febrer, començarà a les 16h a la plaça Major i discorrerà per diferents indrets del barri antic de Manresa. La participació a l’activitat és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia a través del web del CAE. El joc de ciutat té places limitades que es cobriran per rigorós ordre d’inscripció.

Aquest any el joc de ciutat s’ha batejat amb el títol “El retorn a la terra” i, a diferència d’edicions anteriors, se situarà en l’època futurista, sobre l’any 2483. 78 anys abans, l’espècie humana va haver de marxar del planeta Terra a causa de la falta d’oxigen que hi havia per culpa de les radiacions. Des de llavors, es viu a una estació espacial, però les previsions de menjar i oxigen s’acaben i és per això que es fa necessari organitzar expedicions per recollir informació sobre la temperatura, el nivell d’oxigen, la quantitat d’aigua en estat líquid... abans que sigui massa tard.

Per participar al joc de ciutat cal fer-ho en equips d’entre 3 i 5 persones. La participació de menors d'edat es fa sota la responsabilitat i supervisió dels seus pares i mares i en cap cas s’admetrà la inscripció de menors de 8 anys que no vagin acompanyats d’una persona adulta.

A més a més, des del CAE es fa una crida per trobar persones que, a nivell voluntari, vulguin participar aquell dia en l’organització del joc. Les tasques a desenvolupar són: dinamitzar les diferents proves, fer de personatges itinerants, acollir els participants, etc. Per apuntar-se de voluntari cal fer-ho a través del següent enllaç.

El CAE va incorporar per primera vegada aquesta activitat al programa de les festes de la Llum al 2009, l’any en que el CAE va assumir l'administració de les Festes. Des de l'any 2014 el Joc de ciutat de la Llum s’ha dut a terme de manera ininterrompuda.