Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 11 de juliol de 2020 | 03:26 |

Obert el període d'inscripcions als casals d'estiu

Imatge CAE

20/5/2019

 


Els casals d’estiu del CAE i la Fundació la Xarranca són a tocar i això vol dir que és moment d’obrir el període d’inscripcions.


Aquest any, hi haurà un total de set casals, dels quals quatre es realitzen a Manresa: a l’Escola la Sèquia, Ítaca, Puigberenguer i a l’escola Bages. També hi haurà casal a Sant Joan de Vilatorrada, a Monistrol de Montserrat i a Castellbell i el Vilar.


Els casals a Manresa tindran lloc del 25 de juny al 26 de juliol. A la Sèquia, al Puigberenguer i a l’Ítaca també hi haurà casal al setembre. A més, alguns casals ofereixen l’opció d’acollida i de menjador fins a les 15h.


A Castellbell i el Vilar es farà del 25 de juny al 26 de juliol, a Sant Joan de l’1 de juliol al 2 d’agost i a Monistrol del 25 de juny al 26 de juliol.


Enguany, l’eix d’animació ens porta a commemorar els 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci. Per celebrar-ho ens visitarà la Cali i ens presentarà la Caixa Secreta de Leonardo, que amaga secrets d’aquest gran creador, curiós i emprenedor. Descobrirem diferents disciplines artístiques convertint-nos en artistes del joc. Cada setmana es treballarà una disciplina artística diferent a través de grans jocs, gimcanes, tallers, sortides a l’entorn i activitats d’aigua.


Tots els casals gestionats per la Fundació la Xarranca són oberts a nens i nenes d’altres escoles.

 

Podeu consultar tota la informació dels casals d'estiu al següent enllaç


En paral·lel el CAE i la Xarranca duen a terme diferents casals i activitats d’estiu com l’Òrbita Jove a Manresa o el Pack Jove a Vacarisses.