Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 25 de maig de 2019 | 07:25 |

Obert el període d'inscripcions als casals d'estiu

Imatge CAE

15/5/2018

 

Les activitats d'estiu del CAE i La Xarranca són a tocar i això vol dir que és moment d'obrir el període d'inscripcions.

Pel que fa a Manresa, enguany hi haurà dos casals: un a l'escola Bages i l'altre a l'escola La Sèquia.

Tots dos es faran del 25 de juny al 27 de juliol, en horari de 9 a 1 del matí. En el cas de La Sèquia també s’ofereixen com a serveis opcionals l’acollida de 8 a 9 del matí i menjador, de 1 a 3 del migdia. Tots dos casals estan oberts a la participació de nens i nenes de tota la ciutat, amb independència de l’escola on van.

Els dos casals comparteixen l’eix d’animació que aquest any El CAE i la Fundació La Xarranca han dissenyat per a tots els casals d’estiu que organitzen. Dos viatgers en els temps demanen l’ajuda dels infants per recuperar peces de la seva màquina del temps, perdudes per diferents èpoques històriques, des de la prehistòria fins l’edat mitjana, totes elles ubicades en el Geoparc de la Catalunya Central. En aquest viatge els infants aniran descobrint diferents aspectes de cada època i del Geoparc.


Podeu ampliar la informació de cada activitat i de com fer les inscripcions aquí.


En paral·lel el CAE i la Xarranca duran a terme diferents casals i activitats d’estiu en diferents municipis del Bages i d’altres comarques de la Catalunya Central que a mesura que es vagon concretant podreu consultar en el mateix enllaç.