Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 8 d'agost de 2020 | 07:51 |

Núria Picas va donar el tret de sortida al curs 2019 del CAE i Xarranca

Imatge CAE

25/9/2019

 

 

L'acte va tenir lloc el passat 24 de setembre a l'auditori de la Plana de l'Om

 

 

Núria Picas va ser l'encarregada de donar el tret de sortida al curs 2019-2020 del CAE i la Fundació la Xarranca. Sota el nom "Núria Picas, una vida", va fer un repàs a les seves vivències esportives i de la il·lusió, la passió i l'esforç amb què les afronta, actituds i valors que també compartim des del CAE.

 L'acte es va iniciar amb els parlaments de Jordi Lorente, president del CAE, on va fer referència als tres valors de l'entitat: participació, proximitat i qualitat. Nasi Muncunill, director del CAE, va fer un breu repàs a la trajectòria del CAE al llarg d'aquests 35 anys. Els parlaments van acabar amb la intervenció de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

 Aina Font va ser l'encarregada de la presentació i conducció de l'acte. La periodista manresana també va fer referència al seu pas per l'entitat formant-se en el món del lleure.

 Des del CAE es va voler fer aquest acte formal d'inauguració de curs per donar rellevància a la celebració dels 35 anys de trajectòria de l'entitat. Creada l'any 1984 com a escolar d'educadors/es en el lleure, actualment el CAE promou i gestiona una àmplia oferta d'accions formatives, activitats lúdiques, projectes juvenils i serveis educatius i de lleure a la Catalunya Central.