Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 5 d'agost de 2020 | 16:14 |

Núria Picas inaugurarà el curs 2019-2020 del CAE i La Xarranca

Imatge CAE

20/9/2019

 

 

El dimarts 24 de setembre el CAE inaugurarà el curs 2019-2020 amb la xerrada “Núria Picas, una vida”, a l’auditori de la Plana de l’Om.

 Núria Picas serà la persona encarregada de donar el tret de sortida al curs 2019-2020 del CAE i la Fundació La Xarranca. Ho farà amb la xerrada “Núria Picas, una vida” que es durà a terme el dimarts, 24 de setembre, a l’auditori de la Plana de l’Om.

 


En aquesta xerrada, Núria Picas parlarà de les seves vivències esportives i de la il·lusió, la passió i l’esforç amb que les afronta, actituds i valors que també son compartits pel CAE. La xerrada es complementarà amb una breu presentació de les principals activitats que el CAE durà a terme durant aquest curs i comptarà amb la presentació i conducció per part de la periodista Aina Font Torra.

 


Des del CAE s’ha volgut fer aquest acte formal d’inauguració de curs per donar rellevància a la celebració dels 35 anys de trajectòria de l’entitat. Creat l’any 1984 com a escola d’educadors/es en el lleure, actualment el CAE promou i/o gestiona una àmplia oferta d’accions formatives, activitats lúdiques, projectes juvenils i serveis educatius i de lleure a les comarques de la Catalunya Central.

 


L’acte començarà a 2/4 de 8 del vespre i està obert a tota la ciutadania.