Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 30 de novembre de 2020 | 19:06 |

Nou curs subvencionat de Monitor/a de Lleure per a persones en situació d'atur

Imatge CAE

10/9/2019

 

 

Dilluns, 30 de setembre, el CAE inicia un nou curs de Monitor/a d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil subvencionat per a persones en situació d’atur. El curs consta de 170 hores teòrico-pràctiques, de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí, al Casal de les Escodines. Finalitzada aquesta formació s’iniciarà un període de pràctiques en diferents equipaments i activitats escolars i de lleure amb una durada de 160 hores.

 


L’aprofitament del curs permet obtenir una doble titulació: el títol de Monitor/a d’Activitats de Lleure que expedeix la Direcció General de Joventut i el certificat professional de Dinamització d’Activitats de Lleure Educatiu Infantil i Juvenil que expedeix el Servei d’Ocupació de Catalunya

 


El curs està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i s’adreça a persones en situació d’atur inscrites al SOC com a demandants d’ocupació amb una formació mínima a nivell d’ESO o equivalent. Les persones interessades es poden adreçar presencial o telefònicament al CAE per complementar aquesta informació (Plaça del Milcentenari, s/n de Manresa. Tel 938725789) o venir a la sessió informativa que tindrà lloc el proper 19 de setembre a les 10h al CAE.

 

Consulta tota l'oferta formativa aquí