Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 11 de juliol de 2020 | 02:31 |

Marina Casas guanya el 8è Torneig de Catan del CAE

Imatge CAE

24/5/2019

 

 

Marina Casas ha estat la guanyadora del 8è Torneig de Catan que organitza el CAE i que s'ha dut a terme els dies 16 i 23 de maig. Amb aquesta activitat, el CAE s'ha sumat a la commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra anualment el 28 de maig


Marina Casas ha estat la guanyadora del 8è Torneig de Catan de Manresa. El segon lloc ha estat per Carlos Aguilar i el tercer per Anna Trullols. Tots tres es van endur diferents jocs de taula com a premi, entre ells un exemplar del joc "seafall" cedit per Devir, l'editorial que comercialitza aquest joc i que col•labora en l'organització del torneig.


En aquesta edició hi han participat un total de 14 persones. Les partides es varen dur terme en dos dies, amb dues partides per dia, limitades a una durada màxima d'una hora.


La guanyadora del torneig, obté plaça per participar en el "Campeonato Estatal de Colonos de Catan" que es farà a Madrid entre els mesos de juny i juliol, ja que el torneig del CAE forma part dels tornejos classificatoris per a aquest campionat.


Un any més, amb aquesta activitat, el CAE s'ha sumat als actes de celebració del Dia Internacional del Joc.
La classificació completa es pot consultar al web del CAE www.cae.cat