Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 24 de juny de 2018 | 20:26 |

ManresaJuga: una oportunitat per jugar durant tot el setembre

Imatge CAE

Font: Arxiu Comarcal del Bages / Memòria.cat

28/8/2017

 

 

Coincidint amb la 15a edició de la Setmana de Jocs al Carrer, des del CAE s’ha impulsat la creació de ManresaJuga, una programació d’activitats lúdiques i de joc, organitzades per diverses entitats de la ciutat, que es durà a terme al llarg del mes de setembre. D'aquesta manera es pot complementar la Setmana de Jocs al Carrer amb altres activitats lúdiques i de joc que difícilment es poden adequar-se a les dates, horaris i tipologia de joc de la Setmana de Jocs.

 


ManresaJuga
incorpora un seguit d’activitats de joc amb enfocaments ben diversos: jocs en equipaments públics o en locals d’entitats, espais específics de joc, descobertes de joc, jocs per a la gent gran, etc. L'objectiu és visualitzar, en una única programació, activitats lúdiques que ja existeixen o que es venen fent habitualment a la ciutat i altres activitats que s’han organitzat de nou amb motiu del ManresaJuga.

 Aquesta primera edició té un marcat caràcter experimental. Tot i així, s’han aconseguit reunir una programació de 13 activitats, organitzades per 12 entitats i col·lectius diferents. Tota la programació de ManresaJuga es pot consultar a través del web www.ManresaJuga.cat i se’n podrà fer un seguiment a través dels webs o perfils a les xarxes socials de les entitats implicades.