Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 26 de setembre de 2018 | 03:30 |

Ludorail Europa. Dia 9. A Manresa

Imatge CAE

7/10/2017

 

Dissabte, 7 d'octubre. Ens hem llevat a Manresa, engrescats per dinamitzar jocs a casa nostra. Ens hem posat a la plaça que hi ha entre el carrer de la Mel i el carrer Urgell. Una plaça que encara no té nom, però que coneixem molt bé, ja que des de fa dos anys l'ocupem per fer la Setmana de jocs al Carrer.

Ha sigut un matí tranquil, han vingut algunes famílies juganeres amb els més petits de la casa, però poca participació en general. Podríem dir que l'última dinamització de Ludorail ha estat més per nosaltres que per als altres.

Una cloenda molt bonica, amb danses i cançons que han posat fi a la dinamització a Manresa.

Després de dinar tot el grup s'ha unit per fer el youthpass i fer-se regals mutus. El grup de catalans ha cantat agarrotins dedicats a cadascun dels italians. I els italians han regalat un escrit a cadascun dels catalans.

Amb les emocions a flor de pell perquè era l'últim dia abans que els italians tornessin a casa l'Om i el Flavio, després de sopar, han dinamitzat la "Gala dels Oscars" entregant un oscar personalitzat a cadascun dels participants de Ludorail. Una mica de gresca i a dormir.