Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 5 de juliol de 2020 | 04:59 |

La formació dels monitors dona el tret de sortida als casals d'estiu 2019

Imatge CAE

14/6/2019

 

Una trentena de monitors i monitores dels casals d’estiu del CAE i la Fundació La Xarranca s’han aplegat aquest divendres 14 de juny en què ha estat el tret de sortida de la campanya de casals d’estiu 2018.
 

Al llarg de la tarda es varen anar presentant l’eix d’animació d’aquest any, les activitats proposades i els elements pedagògics que es potencien aquest tipus d’activitats.
 

La caixa secreta de Leonardo és l’eix que aquest any El CAE i la Fundació La Xarranca han dissenyat per a tots els casals d’estiu que organitzen. Enguany commemorarem els 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci. Per celebrar-ho els casals rebran la visita de la Cali on presentarà la caixa secreta de Leonardo, que amaga secrets d’aquest gran creador, curiós i emprenedor.

 

Els nens i nenes descobriran diferents disciplines artístiques convertint-los en artistes del joc. Cada setmana es treballarà una disciplina artística diferent a través de grans jocs, gimcanes, tallers, sortides a l’entorn i activitats d’aigua.

 

Aquest any el CAE i la Fundació La Xarranca organitzen 7 casals infantils (de 3 a 12 anys) a Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat. A més a més també s’organitza el Pack Jove de Vacarisses i Òrbita Jove a Manresa per a joves de 12 a 16 anys.