Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 8 d'agost de 2020 | 08:02 |

L`Anònima se suma a la Setmana de Jocs al Carrer

Imatge CAE

28/8/2019

 

 

La gran novetat d’aquesta edició és la incorporació de l’Anònima com un dels espais de joc de la Setmana de Jocs al Carrer. Aquesta incorporació ha obligat a fer un replantejament important de la resta d’espais, desplaçant cap al nord del Centre Històric la ubicació de la Setmana de Jocs al Carrer.

 Això es tradueix en la desaparició dels espais de joc ubicats al Casal de Joves La Kampana, a la Plaça de La Música i al carrer Barreres i en la recuperació de la Plaça Europa com a espai de joc, fent de pont entre el centre de la ciutat i l’Anònima. L’Anònima acollirà l’espai Kapla, que durant 6 edicions es venia fent a la Plana de l’Om.

 El fet que es tracti d’un espai tancat i cobert ofereix dos avantatges: d’una banda permet conservar les construccions de Kapla fetes els dies anteriors i, per altra banda, permet disposar d’un espai cobert on poder mantenir les activitats de joc en cas de pluja.

 Més enllà de sumar un espai nou a la Setmana de Jocs al Carrer, des del CAE s’ha apostat per incorporar l’Anònima posant l’accent en que la recuperació d’aquest espai per a la ciutat també pot anar associada al lleure i al joc.