Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 25 de maig de 2019 | 07:59 |

Jaume Roca s'endú la victòria en la 7a edició del Torneig de Catan

Imatge CAE

28/5/2018

 

 

Jaume Roca ha estat el guanyador de la 7a edició del Torneig del joc Catan organitzat pel CAE i que s’ha fet els dies 17 i 24 de maig al Cafè del Taller. Amb aquesta activitat, el CAE s’ha sumat a la commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra anualment el dia 28 de maig.

 


Jaume Roca ha estat el guanyador de la 7a edició del Torneig de Catan de Manresa. Dia Internacional del Joc que organitza el Club del Joc del CAE. El segon lloc ha estat per Lídia Capitan i el tercer per a Oriol Serra. Tots tres es varen endur diferents jocs de taula com a premi, entre ells un exemplar del joc “Oceanos” cedit per Devir, l’editorial que comercialitza aquest joc a l’estat espanyol i que col•labora en l’organització del torneig.


En el torneig hi varen participat un total de 19 persones. Les partides es varen dur a terme en dos dies, amb dues partides per dia, limitades a una durada màxima d’una hora. La victòria no es va decidir fins la darrera partida i es va disputar entre les quatre persones més ben classificades després de les tres primeres partides.


Amb aquests resultats i nombre de participants, Jaume Roca i Lídia Capitan han obtingut plaça per participar al “Campeonato Estatal de Colonos de Catan” que es farà a Madrid entre els mesos de juny i juliol, ja que el torneig del CAE forma part dels tornejos classificatoris per a aquest campionat.


Un any més, amb aquesta activitat, el CAE s’ha sumat als actes de celebració del dia 28 de maig com a Dia Internacional del Joc.


Podeu consultar la classificació completa en aquest enllaç.