Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 13 de novembre de 2018 | 19:30 |

IV taller de jocs de taula en català Juga en català

Imatge CAE

13/11/2018

 

Un espai dedicat a tothom a qui agradi jugar: infants, famílies, joves, adults... perquè puguin descobrir i practicar jocs de taula en català.

 

El CNL Montserrat i el Club de Joc del CAE organitzen el taller Juga en català aquest dissabte, dia 17 de novembre, de les 17 a les 20 h, a l’espai Òmnium, c. Sobrerroca, 38 de Manresa.

L'objectiu de l'activitat és promoure el joc en català i ensenyar joguines i jocs de taula editats en català amb la voluntat de donar-los a conèixer entre la població.
L'activitat s'emmarca en la campanya "I tu, jugues en català?" i la programació de la Setmana dels drets dels infants de l'Ajuntament de Manresa.

El taller consta de dos espais de joc diferenciats: un dedicat a les joguines per als més menuts i un altre en què els membres del Club del Joc del CAE ensenyaran a jugar 11 jocs de taula, pensats per a tots els membres de la família, amb jocs infantils i, també, jocs per a joves i adults. Els jocs que es presentaran són El niu del cucut, Domadors de bestioles, Gardens, Love letter, La colla dels porquets, La llebre i la tortuga, Manresa 1724, Santo Domingo, El laberint màgic, Catan i l’Arna tramposa.

El Club Scrabble Manresa s'ha sumat un any més a aquesta activitat i oferirà un tastet de partides d'aquest emblemàtic joc de paraules mentre ensenya als assistents a jugar-hi.
La participació és gratuïta i no cal fer inscripció prèvia.


Aquesta activitat compta amb la col•laboració del Club Scrabble Manresa, Òmnium Cultural, les editorials Devir i MasQueOca i l'Ajuntament de Manresa.

 

+ informació