Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 24 de juny de 2018 | 20:24 |

En marxa la nova programació formativa del CAE

Imatge CAE

13/9/2017

 

 

El CAE ja ha publicat la programació formativa corresponent a setembre 2017-gener 2018. Per a aquest període ha programat 4 cursos i 18 monogràfics i tallers, amb un total de 812 hores formatives.

 


El 21 d’octubre s’iniciarà un curs de Director/a d’activitats de lleure, amb una durada de 200 hores i el 4 de novembre començarà un curs de Monitor/a d’activitats de lleure. Al gener hi haurà dos nous cursos de Monitor/a, un d’ells totalment subvencionat, adreçat a persones en atur.

 


Aquesta programació de cursos d’educadors/es en el lleure es complementa amb una àmplia oferta de monogràfics, tallers i altres activitats formatives, estructurades en diferents àmbits: intervenció educativa, joc, associacionisme i voluntariat, tècniques i recursos, educació per a la salut i formació personal. Dins del mes de setembre ja es duran a terme dues accions formatives, totes dues incloses en la programació de l’Escola d’Estiu del Voluntariat: La teva entitat passaria una ITV (19 de setembre) i Comunicació i lideratge emocional en la gestió de voluntaris (20 i 21 de setembre).

 Tota la programació del CAE es pot consultar a través del web www.cae.cat, espai des del qual també es poden fer les inscripcions.