Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 26 de gener de 2021 | 12:17 |

En marxa la 17a temporada de les Nits de Joc del Club del Joc del CAE

Imatge CAE

17/9/2019

 

 

Un cop acabada la Setmana de Jocs al Carrer, el dijous 19 de setembre es posa en marxa la 17ª temporada de les Nits de Joc que organitza el Club del Joc del CAE a El Graner, l’antic Cafè del Taller.El dijous, 19 de setembre, el Club del Joc inicia una nova temporada de les Nits de Joc.

 


Tots els dijous del curs escolar, des de les 21:30h i fins a la mitjanit, el Graner (c/Sobrerroca, 14 de Manresa, l’antic Cafè del Taller) acollirà aquestes sessions lúdiques on tothom que vulgui es pot sumar a fer unes partides de jocs de taula tot fent una beguda o menjant alguna cosa.

 


Els membres del Club del Joc són els responsables de preparar i dinamitzar les sessions, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia, etc- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen.

 


La programació de les Nits de Joc es complementarà amb tres activitats durant el curs: una nit de jocs d’aposta i de taverna (10 d’octubre); el Torneig de Carcassonne de la Llum (27 de febrer) i el Torneig de Catan. Dia Internacional del Joc (21 i 28 de maig).

 


Des de l’any 2003, el Club del Joc del CAE organitza aquesta activitat que té com a finalitat promoure el joc com un element a partir del qual es puguin estructurar activitats d’oci per a joves i adults. La participació en les Nits de Joc és gratuïta i no requereix cap inscripció prèvia.