Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 18 de gener de 2019 | 05:31 |

Els jocs ocupen les aules de l'Institut durant el Tast de Jocs

Imatge CAE

12/3/2012

 

Més de 200 jocs del CAE han ocupat les aules de  l'Institut Lluís de Peguera durant tot el cap de setmana en el que ha estat la segona edició del Tast de Jocs.

 

Parades de jocs al llarg del 2n tram del passeig, un espai específic amb més de deu jocs d'habilitat, un campionat de king of Tokyo, 1000 peces de kapla per donar via lliure a la imaginació i la creativitat, la presència de Jordi Argercih ensenyant-nos el seu joc triArge, el repartiment de premis als guanyadors del Killer 2011-2012 i, sobretot, una bona part del fons lúdic del CAE a l'abast de les persones participants, han estat els ingredients amb els quals s'ha cuinat aquest tast. Un tast del qual han gaudit unes 300 persones, segons els recomptes de participació que s'han anat fent al llarg de les gairebé 12 hores que ha durat l'activitat.

 

Des del CAE volem agrair a totes les persones i entitats que han fet possible aquesta activitat: voluntaris i voluntàries de les parades de jocs, l'institut Lluís de Peguera, l'Ampa i els responsables de la cantina d'aquest centre, en Jordi Argerich, Homolúdicus, l'Ajuntament de Manresa, el Consell de Solidaritat, La Kampana, etc. i, també, a totes les persones que n'han volgut gaudir.

 

 

A l'apartat Notícies i enllaços relacionats de la següent pàgina, trobareu l'accés als diferents albums de fotografies del Tast de Jocs i a la informació completa de l'activitat.