Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 17 de gener de 2019 | 20:29 |

El rei Pere III protagonista del Torneig de Carcassonne de la Llum

Imatge CAE

31/1/2014

 

 

Pere III el Cerimoniós, compte de Barcelona, rei d'Aragó i rei de València i de Sardenya, rei de Mallorca, duc d'Atenes i Neopàtria i compte d'Empúries, tindrà una presència important al 6è Torneig de Carcassonne de la Llum.

 


I és que l'edició del Torneig de Carcassonne de la Llum d'aquest any es jugarà incorporant la nova expansió El Rei Pere III, dedicada al monarca en reconeixement al paper rellevant que va tenir en l'afer de la Llum, ja que va ser ell qui va atorgar als manresans el permís per construir la Sèquia.

 


L'expansió, creada pel Club del Joc, consisteix en una nova peça que simbolitza el segell del Rei Pere III i que atorga al jugador que l'aconsegueix el privilegi de poder escollir i repartir les peces de territori que es jugaran a la següent ronda.

 


Aquesta expansió s'incorpora a les dues que ja es venien utilitzant fins ara -La Misteriosa Llum i el Bisbe Galzeran-, amb l'objectiu de complementar el joc original del Carcassonne tot ambientant-lo amb els fets i els personatges del misteri de la Llum de Manresa.

 

 

Si voleu descobrir aquesta nova expansió ho pdeu fer clicant aquí, i si voleu, ja podeu fer la vostra inscripció al Torneig.