Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 2 d'abril de 2020 | 22:28 |

El programa Oportunitat Jove arriba a la fase d'inserció

Imatge CAE

10/11/2016

 

El Projecte Oportunitat Jove, de Garantia Juvenil, s’inicià el passat mes de febrer al CAE amb l’objectiu de millorar les competències professionals dels i les joves que hi participen per tal de facilitar la seva inserció al món laboral i/o promoure el retorn al sistema educatiu.


A dos mesos de finalitzar el programa podem manifestar que el nombre de participants que s’han inserit professionalment al món laboral han estat els previstos a l’inici del programa i que s’han superat les previsions sobre els que han retornat al sistema educatiu.

 

Els alumnes que han finalitzat les tres fases del programa disposen del certificat de professionalitat del curs de monitor/a de lleure i han participat en un programa de qualificació per millorar les seves competències professionals (comunicació, treball en equip, implicació i compromís, autoconeixement...)


El programa no només beneficia als participants, sinó també a les empreses, que gaudeixen de l’oportunitat de contractar professionals en condicions molt avantatjoses a través d’incentius a la contractació.


La valoració dels alumnes és força satisfactòria, tant per la formació com pels índexs d’inserció obtinguts fins al moment.
Per tal de conèixer de primera mà el transcurs del programa adjuntem una petita entrevista realitzada a una de les participants, on ens explica com ha viscut aquesta experiència.

 

Entrevista a la Nàdia Calvo, jove participant del projecte Oportunitat Jove de Fundesplai i el CAE.