Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 27 d'abril de 2018 | 06:38 |

El CAE i la Xarranca reben assessorament en participació interna

Imatge CAE

30/6/2017

 

 

Des del mes d’abril el CAE i la Xarranca està participant en un Programa pilot d’acompanyament a la millora de la participació interna i de la gestió democràtica a les organitzacions del Tercer Sector Social de Catalunya.

 


A partir de diferents sessions de treball s’han definit els diferents agents que conformen l’entitat –òrgans i càrrecs directius, socis i sòcies, treballadors i treballadores, voluntariat...- i s’ha fet una diagnosi de quin és el paper que cadascun d’ells juga a l’hora de prendre decisions en àmbits com ara la planificació estratègica, l’estructura de l’entitat, l’organització del del treball, la gestió econòmica, etc... A partir d’aquí s’han fet una sèrie de propostes que permetin introduir millores en aquells àmbits amb més mancances o amb majors possibilitats de millora.

 


Aquest projecte pilot s’està duent a terme en 6 entitats i està impulsat per la Confederació, l’organització empresarial de la qual el CAE en forma part i que representa les entitats no lucratives –associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions– de Catalunya que presten serveis d’atenció́ a les persones.